Friday, 17 February 2017

COM COM BABY CEREAL - MAKANAN BAYI SIHAT

Cereal ComCom

Makanan bijiran untuk bayi anda yang berumur 6 bulan ke atas.

“Sepanjang tempoh pertumbesaran bayi anda, mereka memerlukan nutrisi yang mencukupi untuk membesar. Jadi, pengambilan makanan yang berkhasiat memberi kesan positif kepada pertumbesaran bayi anda. Daripada makanan berkhasiat dan bernutrisi ini, anak anda akan membesar dengan lebih sihat lagi.”

Apa yang perlu bayi anda makan supaya sentiasa sihat dan tidak berisiko terkena penyakit?

Cereal ComCom bukan sahaja mengenyangkan perut bayi anda. Tetapi juga melindungi mereka daripada selsema, batuk dan demam. Kandungan probiotik di dalam makanan tambahan ini meningkatkan imuniti tubuh badan anak anda dan mencegah mereka daripada mendapat sakit.

Memperkenalkan 3 Perisa Utama - ASLI, SAYURAN DAN KURMA JAGUNG (Packaging baru)





Sedapnyaaa baby Yana Shamsudin makan Cereal ComCom - Jom tengok kedua2 Video


video


video

IBU YANG BEKERJA TAK SEMPAT NAK SEDIAKAN MAKANAN UNTUK BAYI??
KAMI SEDAYA UPAYA CUBA MUDAHKAN KERJA ANDA...

ANAK yang berumur 6 BULAN dan ke atas sekadar beri susu jer mereka masih tak Kenyang. 

IBU perlu mencari inisiatif untuk baby supaya baby kenyang, tidur lena tak meragam sebab perut lapar. 

ComCom Organic Brown RICE & Quinoa CEREAL merupakan makanan bayi yang diproses halus yg lengkap dengan pelbagai nutrisi sihat tanpa bahan perisa, pengawet dan pewarna.


Kenapa ibu-ibu wajib memilih Quinoa sebagai makanan pertama untuk bayi?
  • Hypoallergenic (Gluten Free -bebas gluten, bebas bahan tenusu dan bebas soya)
  • Protin lengkap dengan semua asid amino penting & tidak penting
  • Choline asli untuk perkembangan otak
  • Asid lemak Omega 3, 6, 9 untuk perkembangan otak & mata
  • Serat semulajadi yang bertindak sebagai Prebiotik untuk membantu proses penghadaman

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@




Kenapa Cereal ComCom kami berbeza dengan cereal di pasaran?

Jom kita lihat ingredients ComCom complete All in 1 bottle:

ALL IN  1 



Setiap khasiat yang terkandung di dalam Cereal

ComCom memberi kesan terbaik seperti:

Beras Perang Organik

Beras Perang berfungsi sebagai nutrisi yang membantu melengkapkan keperluan khasiat dalam badan bayi. Ia mengandungi serat, protein, magnesium, manganese dan zink yang membantu pertumbesaran bayi anda.

Quinoa Organik

Quinoa Organik membantu membekalkan zat-zat baik untuk tubuh badan bayi anda. Kerana, ia membantu pertumbesaran, perkembangan, pemeliharaan serta melancarkan proses-proses di dalam tubuh badan bayi anda.

Beras Putih

Beras Putih mengandungi bebas gluten dan bebas alergi. Di mana, ia mudah untuk dihadam oleh bayi. Selain itu, ia mengandungi karbohidrat yang membantu membekal tenaga untuk bayi.

DHA + Ara

DHA dan Ara membantu proses perkembangan otak si kecil (bayi anda) serta menajamkan penglihatan mereka. Ia sangat sesuai diambil ketika mereka sedang membesar (seperti bayi 6 bulan dan ke atas).

Brokoli

Brokoli membantu mengatasi masalah sembelit. Kerana, brokoli mengandungi nutrisi, serat dan fivonoid yang diperlukan untuk tubuh badan anak anda.

Buah Aprikot

Aprikot baik untuk pembersihan usus dan saluran darah.

Kurma

Kandungan vitamin A di dalam Kurma membantu menyihatkan mata, kulit serta melindungi diri daripada terkena kanser paru-paru dan kanser mulut. Selain itu, kurma juga membantu membekalkan tenaga untuk badan.



Minyak Bunga Matahari

Minyak Bunga Matahari bertindak sebagai pelindung kepada kulit bayi anda.
Dengan adanya minyak bunga matahari ini di dalam Cereal ComCom, ia membantu
melindungi kulit bayi anda daripada terkena ruam, kegatalan, kulit mengelupas dan
penyakit kulit yang lain.

Madu

Fungsi Madu adalah memulihkan sel-sel urat besar, mengimbangi kekuatan badan
serta membersihkan lapisan darah supaya darah menjadi bersih. Bagi bayi pula, madu
membantu pertumbuhan badan dari segi fizikal dan minda.

Probiotik


Probiotik membantu meningkatkan imuniti badan si bayi anda. Ini membuatkan tubuh
badan anak anda dilindungi dan mencegah daripada terkena selsema, batuk dan demam.


10 ramuan berkhasiat dalam Cereal ComCom ini akan membekalkan nutrisi yang
mencukupi supaya anak anda membesar dengan baik dan bebas daripada terkena penyakit.


Cukup nutrient..

✔Bebas Gluten
Produk Cereal pertama 100% Bumiputera Muslim
✔Halal dan sila guna tanpa was was
Tanpa pemanis 
⛔Tiada garam tambahan
Tanpa perisa tiruan
⛔Tanpa bahan pengawet
Tanpa produk tenusu/soya
⛔Bukan GMO
⛔Tanpa fillers . 100% Brown Rice + White Rice + Quinoa

Cereal ComCom dilihat dimana-mana...

video





Cara Penyediaan ComCom Asli

Cara Penyediaan 1
15g/2 sudu ComCom + air suam
Adjust Ikut kepekatan yg sesuai
Cara Penyediaan 2
Kuantiti yang sama seperti di atas boleh di masak 3 minit di atas dapur dan
tambah lah stok ikan bilis atau ayam, atau lain-lain
Adjust Ikut kepekatan yg sesuai
Cara Penyediaan 3

15g/2 sudu ComCom + air suam
Tambah 1-2 sudu puree sebagai alternatif penambah perisa kepada bayi
Adjust Ikut kepekatan yg sesuai
Cara Penyediaan 4
15g/2 sudu ComCom + air suam
Tambah 1-2 sudu susu sebagai alternatif penambah perisa kepada bayi
Adjust Ikut kepekatan yg sesuai
Cara Penyediaan 5
15g/2 sudu ComCom + air suam
@
Campur air suam + kuah sup +  15g/2 sudu ComCom
Adjust Ikut kepekatan yg sesuai
# ComCom adalah ibarat bubur nasi kosong. Ibu2 boleh tambah resepi mengikut kesesuaian dan kreativiti  bagi menambah selera bayi dan bertukar tukar rasa.

Kini semua ibu mampu menyediakan bubur si manja bagai air tangan anda sendiri !

Note: Texture Com Com mengembang dan dijangka tahan  2-3 minggu bergantung pada bayi...


✳️Orang dewasa juga boleh guna untuk diet. Brown rice sesuai untuk diet. Campur sahaja dalam susu kambing R Rayyan perisa coklat/kurma delima/vanila.
Selamat mencuba!!☺️

Anda nak cuba untuk si manja?
Seperti masak bubur sendiri di rumah jerr...


Dapatkan cereal terbaru kami Creamy Corn & Dates dan perisa sayuran (Vege)
Hg sama dan boleh mix dgn perisa original.



FREE GIFT - SELAGI STOK MASIH ADA

Ingredient Kurma Jagung
White Rice
Skim Milk
Serbuk Jagung
Extract Kurma
DHA & ARA
Zat Besi
Probiotik untuk kuatkan pertahanan badan bayi dari jangkitan selsema, batuk dan demam


Tekstur Comcom Vege - nampak cellery, carrot tu!

Ingredient Comcom Vege
White Rice
Cellery
Parsley
Carrot
Serbuk Ikan Bilis
Daun Bawang
Garlic
DHA & ARA
Probiotic
Iron 24mg/100g
Testimoni Pelanggan
     Yana suka Baby Food ComCom sebab mudah disediakan semudah A B C !
  





















                                                     
Disclaimer: Semua Testimoni diatas adalah dari pengguna kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan cara pengambilan pengguna



Harga Pasaran

Cereal kami berbeza dari yang ada dipasaran luar sana puan.
Berat: 350g (texture agak kembang dan ringan). 1 jar boleh tahan 2-3 minggu bergantung kepada
 anak. Sangat murah berbaloi-baloi.

Pakej Retail



1 Pek RM46 SM + postage   
SS RM50 + postage

2 Pek RM90 SM
SS RM95 FREE postage


3 Pek RM125 SM
SS RM140 FREE postage


Beli Lebih Untuk Super Jimat

5 Pek RM195 SM
SS RM220 FREE postage

BOLEH MIX & MATCH DENGAN SUSU R RAYYAN


*Harga-harga di atas adalah tertakluk kepada perubahan dari masa ke semasa

Pembayaran boleh dibuat secara online ke akaun :


Untuk Pertanyaan/Tempahan boleh klik

http://www.wasap.my/60197296388 

Atau Whatsapp/Call
019 7296388

Ejen-ejen juga diperlukan bagi yang berminat untuk bantu tambah income keluarga.

Berkenaan Produk Kami
 Kualiti produk terjamin
⇨ Harga Yang berpatutan
⇨ Halal dan sila guna tanpa was was
⇨ Mendapat Kelulusan KKM (MESTI)
⇨ Produk Cereal pertama 100% Bumiputera Muslim



TENTANG KAMI


GARS Solution

No. Pendaftaran SSM - SA0374910 -T

Shah Alam,

Selangor Darul Ehsan,

Malaysia.
019-729 6388

Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini.